search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 06:36
MENU CLOSE

Θήβα: Η βαλλιστική εξέταση αποκάλυψε το όπλο που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία

30.04.2019 13:30
Βρέφος 11 μηνών από τη Συρία πέθανε από εγκεφαλίτιδα - Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή - Media

 

Από περίστροφο των 38 χιλιοστών, πιθανόν «Μάγκνουμ 357», προέρχεται η βολίδα που αφαιρέθηκε από το δεξιό κρόταφο της 8χρονης Αλεξίας. 

Αυτό τουλάχιστον προέκυψε από τη βαλλιστική έρευνα που διενεργήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Το άτυχο κορίτσι τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, στις Θεσπιές Βοιωτίας, ανήμερα του Πάσχα.

Στον τόπο του ατυχήματος βρίσκεται κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που αναζητά τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στο δράστη.

Η 8χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη με μηχανική υποστήριξη αναπνοής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε, ελπίζοντας στο καλύτερο για την 8χρονη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46