search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:02
MENU CLOSE

Ιατρικό ανακοινωθέν: Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της 8χρονης που τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα

06.05.2019 12:33
Ιατρικό ανακοινωθέν: Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της 8χρονης που τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα - Media

 

Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το νοσοκομείο παίδων «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού» για την κατάσταση της υγείας της 8χρονης Αλεξίας που τραυματίστηκε σοβαρά από πυροβολισμό στην Θήβα.

Αναλυτικά, το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Η ασθενής Α.Σ. έχει χειρουργηθεί, όπως γνωρίζετε, για διαμπερές τραύμα εκ πυροβόλου όπλου και έχει υποβληθεί σε αποσυμπιεστική κρανιεκτομή (Δ) κροταφικής χώρας και ινιακής χώρας καθώς και σε αφαίρεση της βολίδος.

Έκτοτε παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ  σε βαθειά καταστολή. Η κατάσταση και η πορεία της είναι σταθερή,  η ενδοκράνιος πίεση με 24ωρη καταγραφή ελεγχόμενη και πρόκειται να υποβληθεί σε νέα απεικόνιση (Μαγνητική τομογραφία).

Συμπερασματικά η κατάστασή της είναι κρίσιμη μεν σταθερή όμως αρκετά 24ωρα μια μικρή αισιοδοξία όσον αφορά την εξέλιξή της».

Σημειώνεται ότι αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά από την απολογία του στην ανακρίτρια Θήβας ο 54χρονος που έριξε τον πυροβολισμό, από τον οποίο τραυματίστηκε σοβαρά η 8χρονη Αλεξία.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:00