search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:06
MENU CLOSE

Κατέσφαξε τη μητέρα του με 50 μαχαιριές επειδή δεν του έδινε λεφτά για να αγοράσει κοκαΐνη

07.05.2019 05:44
Έγραψαν σε σημείωμα επάνω στο αυτοκίνητο νοσοκόμας θυμάτων κορωνοϊού: «Δολοφόνε»  - Media

 

Η αγριότητα του φονικού άφησε άναυδους ακόμη και τους αστυνομικούς στη Βραζιλία. Το κατακρεουργημένο από 50 μαχαιριές πτώμα μιας 51 ετών γυναίκας σε ένα δωμάτιο γεμάτο αίματα και ένα άνδρας από πάνω της και αυτός μέσα στα αίματα να κλαίει γοερά.

Ο Βίκτορ Σάντσεζ είχε λογομαχήσει έντονα με τη μητέρα του για τα λεφτά. Ήθελε να του δώσει την πιστωτική της κάρτα για να παει στο ΑΤΜ και να σηκώσει όσα λεφτά υπήρχαν στον λογαριασμό της μητέρας του. Ήθελε να αγοράσει κοκαίνη και βρισκόταν σε παροξυσμό.

Η μητέρα του αρνήθηκε να το κάνει και τότε ο Σάντσεζ, άρπαξε ένα βαρύ ποτήρι και της το έσπασε στο κεφάλι. Η γυναίκα παραπάτησε και έπεσε. Τότε ο μητροκτόνος Σάντσεζ έπεσε πάνω της και με ένα κουζινομάχαιρο της κατάφερε με μανία περισσότερες από 50 μαχαιριές στο κορμί της. Την έκοψε στην κυριολεξία κομματάκια.

Στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι αφού το ανακάτεψε μέχρι να βρει την κάρτα και τηλεφώνησε στην αστυνομία. Είπε για το έγκλημα και υπέδειξε σαν δολοφόνο τον σύντροφο της μητέρας του, τον οποίο οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στα αίματα να κλαίει πάνω από το πτώμα της όταν την ανακάλυψε.

Τα ίχνη που είχε αφήσει όμως ο μητροκτόνος ήταν πολλά και η αστυνομία δεν άργησε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει.

Ο Σάντσεζ στο παρελθόν είχε εισαχθεί τρεις φορές σε κλινική αποτοξίνωσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57