search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:49
MENU CLOSE

Ήρωας-ταξιτζής «συνέλαβε» κατά συρροή βιαστή μετά από επίθεση σε 9 άτομα (Photos)

07.05.2019 15:43
Ήρωας-ταξιτζής «συνέλαβε» κατά συρροή βιαστή μετά από επίθεση σε 9 άτομα (Photos) - Media

 

Ένας γενναίος ταξιτζής βοήθησε στη σύλληψη ενός ύποπτου βιαστή, αφού φέρεται να επιτέθηκε σε εννέα άτομα μέσα σε 12 ώρες, στο Τσεσάιρ της Μ. Βρετανίας.

Ο Joseph McCann κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε εννέα άτομα, επτά από τα οποία ήταν παιδιά – καθώς και ότι βίασε αγόρι ηλικίας 11 ετών.

Ο ύποπτος βιαστής συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, αφού τράκαρε ένα αυτοκίνητο με το οποίο μετέφερε δύο έφηβες που είχε απαγάγει.

Ο 34χρονος βίασε ή κακοποίησε σεξουαλικά τέσσερα άτομα – και απήγαγε άλλα πέντε – σε σύντομο χρονικό διάστημα την Κυριακή.

Ο McCann διέφυγε από την αστυνομία με τα πόδια μετά από το τρακάρισμα και τελικά πήρε ένα ταξί σε μια προσπάθεια να διαφύγει, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ωστόσο, ο 34χρονος οδηγός ταξί αναγνώρισε τον McCann από όσα ανέφεραν τα ΜΜΕ και παραξενεύτηκε όταν του ζήτησε να αποφύγει τους κύριους δρόμους.

Έτσι, ο ταξιτζής πήγε το όχημα στην άκρη και άναψε τα φώτα σε έναν αστυνομικό, ο οποίος στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο.

«Άφησα τα φώτα στην υψηλή σκάλα έτσι ώστε να με σταματήσει η αστυνομία. Τότε ο ύποπτος άρχισε να κλωτσάει, φοβήθηκα αλλά συνέχισα να οδηγάω. Στον δρόμο είδα έναν αστυνομικό να μιλάει σε κάποιον άλλο στην άκρη του δρόμου, έτσι του έριξα τα φώτα. Στη συνέχεια, ο ύποπτος επιτέθηκε σε αυτόν και στον αστυνομικό, πριν κατέβει από το όχημα και φύγει τρέχοντας στα χωράφια. Ωστόσο, η αστυνομία τον εντόπισε αργότερα πάνω σε ένα δέντρο και τον συνέλαβε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:47