search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:03
MENU CLOSE

Τραγωδία στη Ρόδο: Πέθανε καυγαδίζοντας για μια θέση πάρκινγκ

15.05.2019 13:50
Σοκ στο Κουκάκι: Νέκρή γυναίκα που έπεσε από τον 7ο όροφο ξενοδοχείου - Media
 
Τραγική κατάληξη είχε ένας καβγάς στη Ρόδο, για μια θέση πάρκινγκ, αφού ένας 60χρονος πέθανε ενώ λογομαχούσε με 48χρονο.
 
Στις 8:30 το βράδυ της Δευτέρας, οι δύο άνδρες καβγάδισαν σε κεντρικό δρόμο συνοικίας στην πόλη της Ρόδου, για μια θέση παρκαρίσματος.
 
Ομως, κάποια στιγμή ο 60χρονος έχασε τις αισθήσεις του. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
 
Η αστυνομία και η εισαγγελική αρχή ενημερώθηκαν για την τραγική κατάληξη του καβγά.
 
Οι συγγενείς του 60χρονου κατέθεσαν έγκληση για απειλή, εξύβριση και απόπειρα σωματικής βλάβης κατά του 48χρονου, με τον οποίο είχε τη μοιραία λογομαχία ο άτυχος άνδρας.
 
Ο 48χρονος συνελήφθη και προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. Με εντολή εισαγγελέα παραγγέλθηκε η περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ ο 48χρονος αφέθηκε ελεύθερος
 
Πηγή: rodiaki.gr
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:03