18/02/2020 13:16:33

Το υπ. Παιδείας καταδικάζει τον βανδαλισμό του γραφείου του Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ

Το υπ. Παιδείας καταδικάζει τον βανδαλισμό του γραφείου του Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ - Media

 

«Κατηγορηματικά» αποδοκίμασε το υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη, τον βανδαλισμό του γραφείου του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αναλυτικά, το υπουργείο αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αποδοκιμάζει κατηγορηματικά τον βανδαλισμό του γραφείου του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τέτοιες πράξεις βίας και εκφοβισμού είναι απολύτως καταδικαστέες σε μια δημοκρατική κοινωνία και δεν έχουν καμία θέση στην δημόσια παιδεία μας».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη, ομάδα αγνώστων, με κρυμμένα τα αναγνωριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν στο γραφείο του πρύτανη και αφού βεβήλωσαν το χώρο του γραφείου με αναγραφή συνθημάτων και ανάρτηση αφισών, απείλησαν και ύβρισαν τον Πρύτανη κατηγορώντας τον ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για την δίωξη του παρεμπορίου στους χώρους γύρω από τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.