18/07/2019 23:34:35

Ορφανός: Όσα υποσχέθηκα, θα τα κάνω πράξη

Ορφανός: Όσα υποσχέθηκα, θα τα κάνω πράξη - Media

 

Διεκδικούμε μια πόλη πρωταγωνίστρια μακριά από κόμματα και χρώματα δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός λίγο μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 19ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης.

Συνοδευόμενος από τις κόρες και τη σύζυγό του, αλλά και τον Γιώργο Κούδα, ο Γιώργος Ορφανός άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Ο υποψήφιος δήμαρχος της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους παρευρισκόμενους ψηφοφόρους κι εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο, δεσμεύτηκε να μετατρέψει τις υποσχέσεις του σε πράξεις, αν εκλεγεί στο ανώτατο αξίωμα της πόλης.

«Η πόλη μας μακριά από χρώματα και κόμματα. Εχω πολύ θετικά συναισθήματα από την προεκλογική περίοδο. Έγινε ένας διάλογος αντάξιος της Θεσσαλονίκης. Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψήφιους για την κοινή πορεία που είχαμε στη συζήτηση που είχαμε για τα προβλήματα της πόλης. Για μένα η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον. Ηταν η πιο συναρπαστική προεκλογική εκστρατεία που έχω κάνει. Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για τον τρόπο που με υποδέχθηκαν. Όσα έχω υποσχεθεί θα τα κάνω. Η Θεσσαλονίκη το δικαιούται, οι πολίτες της το αξίζουν» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ορφανός.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.