search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:40
MENU CLOSE

Ορφανός: Όσα υποσχέθηκα, θα τα κάνω πράξη

26.05.2019 10:05
Ορφανός: Όσα υποσχέθηκα, θα τα κάνω πράξη - Media

 

Διεκδικούμε μια πόλη πρωταγωνίστρια μακριά από κόμματα και χρώματα δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός λίγο μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 19ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης.

Συνοδευόμενος από τις κόρες και τη σύζυγό του, αλλά και τον Γιώργο Κούδα, ο Γιώργος Ορφανός άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Ο υποψήφιος δήμαρχος της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους παρευρισκόμενους ψηφοφόρους κι εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο, δεσμεύτηκε να μετατρέψει τις υποσχέσεις του σε πράξεις, αν εκλεγεί στο ανώτατο αξίωμα της πόλης.

«Η πόλη μας μακριά από χρώματα και κόμματα. Εχω πολύ θετικά συναισθήματα από την προεκλογική περίοδο. Έγινε ένας διάλογος αντάξιος της Θεσσαλονίκης. Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψήφιους για την κοινή πορεία που είχαμε στη συζήτηση που είχαμε για τα προβλήματα της πόλης. Για μένα η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον. Ηταν η πιο συναρπαστική προεκλογική εκστρατεία που έχω κάνει. Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για τον τρόπο που με υποδέχθηκαν. Όσα έχω υποσχεθεί θα τα κάνω. Η Θεσσαλονίκη το δικαιούται, οι πολίτες της το αξίζουν» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ορφανός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28