26/02/2021 11:18:30

Απατεωνιά Βελόπουλου: Είχε υποψήφιο με το όνομα Εμανουήλ Φράγκος και έλεγε ότι είναι ο πρώην ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος 

Απατεωνιά Βελόπουλου: Είχε υποψήφιο με το όνομα Εμανουήλ Φράγκος και έλεγε ότι είναι ο πρώην ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος  - Media

 

Δε θα περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό από έναν άνθρωπο που πουλούσε χειρόγραφες επιστολές του Ιησού Χρηστού, οπότε δεν θα μας έκανε έκπληξη που ο Κυριάκος Βελόπουλος ισχυριζόταν πως στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης βρισκόταν ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος. 

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε ένας Φράγκος, αλλά Εμμανουήλ, ωστόσο στελέχη και μέλη της Ελληνικής Λύσης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής τους καμπάνιας έλεγαν σε πολίτες και κυρίως ηλικιωμένους ότι ο Εμμανουήλ Φράγκος ήταν ο γνωστός Φραγκούλης Φράγκος. 

Σύμφωνα με το Έθνος αυτό εξόργισε τον πρώην αρχηγό ΓΕΣ και πρώην Υπουργό Άμυνας Φραγκούλη Φράγκο. Και για την ιστορία ο Εμμανουήλ Φράγκος έρχεται δεύτερος της Ελληνικής Λύσης με 17.238 σταυρούς. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.