search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:43
MENU CLOSE

Στα «μαχαίρια» οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη: Τα εξώδικα για την περιουσία

03.06.2019 09:17
Στα «μαχαίρια» οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη: Τα εξώδικα για την περιουσία - Media

 

Όταν η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή δεν άφησε πίσω της διαθήκη. Μοναδικοί κληρονόμοι της είναι ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος και οι κόρες της Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κατέθεσε δήλωση αποποίησης κληρονομιάς, ενώ οι δυο αδερφές έκαναν αποδοχή με το ευεργέτημα της απογραφής, βρίσκοντας χρέη. Αποφάσισαν, λοιπόν, να εκποιήσουν το μέρος της περιουσίας που είναι απαραίτητο για την κάλυψη των χρεών και κατόπιν, συμφώνησαν στην πώληση της βίλας στο Πόρτο Ράφτη.

Στην πορεία, ωστόσο, η Μάρθα δυσκολευόταν να δώσει τα νέα κλειδιά του σπιτιού σε οποιονδήποτε, καθώς μέσα περιέχει άκρως προσωπικά αντικείμενα της μητέρας της.

Για τον λόγο αυτόν, η Μάρθα διεμήνυσε στην αδελφή της ότι «το σπίτι είναι διαθέσιμο να το επισκεφτεί οποιοσδήποτε σοβαρός υποψήφιος αγοραστής, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, κατόπιν συνεννόησης μαζί μου». Αυτό, ωστόσο, δε βρίσκει σύμφωνη τη Μαρία – Ελένη και κάπως έτσι σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος οι αδερφές ξεκίνησαν να στέλνουν εξώδικα εκατέρωθεν.

Το ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και συζητήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:36