search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:46
MENU CLOSE

Απόλυτη ανατροπή: Διέρρευσε βίντεο που φέρεται να δείχνει γυναίκα να ξυλοκοπά τον Νεϊμάρ (Video)

06.06.2019 14:03
Απόλυτη ανατροπή: Διέρρευσε βίντεο που φέρεται να δείχνει γυναίκα να ξυλοκοπά τον Νεϊμάρ (Video) - Media

 

Σοκ έχει προκαλέσει βίντεο μικρής διάρκειας που διέρρευσε στο διαδίκτυο και εικάζεται ότι δείχνει τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Νεϊμάρ να… τρώει άγριο ξύλο από μια γυναίκα σε δωμάτιο μάλλον ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με το Sputnik, η γυναίκα που εμφανίζεται στο βίντεο να ξυλοκοπά τον Νεϊμάρ είναι η Ναντζίλα Τριντάντε Μέντεζ ντε Σόουζα, η οποία έχει κατηγορήσει τον ποδοσφαριστή ότι τη βίασε πέρσι στο Παρίσι. Ο Νεϊμάρ έχει αρνηθεί την κατηγορεί και υποστηρίζει ότι το σεξ ήταν συναινετικό.

Στο βίντεο ο άνδρας ακούγεται να λέει «όχι μη με χτυπάς» και η γυναίκα απαντά «θα σε χτυπήσω και ξέρεις γιατί; Γιατί χθες μου επιτέθηκες και με άφησες μόνη».

 

Πολλοί χρήστες των social media εικάζουν ότι ο καυγάς ήταν «στημένος» από τη γυναίκα, ώστε ο άνδρας να αντιδράσει και να την χτυπήσει. Πάντως, οι «πρωταγωνιστές» του επίμαχου βίντεο δεν έχουν ταυτοποιηθεί 100%.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:45