21/09/2020 20:03:55

Σχιστό: Μπαλάκι οι ευθύνες για το νεκροταφείο της ντροπής - Τι υποστηρίζει ο νεκροθάφτης (Video) 

Σχιστό: Μπαλάκι οι ευθύνες για το νεκροταφείο της ντροπής - Τι υποστηρίζει ο νεκροθάφτης (Video)  - Media

 

Ο διευθυντής του νεκροταφείου του Σχιστού, Φίλιππος Κυρίτσης, ούτε λίγο ούτε πολύ έριξε τις ευθύνες στον ταφέα, στου οποίου το καμαράκι βρέθηκαν οι στοιβαγμένοι αναλλοίωτοι σοροί, ενώ στη συνέχεια, παρενέβη κι ο ίδιος ο υπάλληλος κατηγορώντας τον διευθυντή και γενικά τους επικεφαλής, ότι ρίχνουν τις ευθύνες στους εργαζόμενους.

«Είχε υποχρέωση ο ταφέας να έχει το μέγιστο μία άταφη σορό ως το απόγευμα κι εν συνεχεία να τη μεταφέρει σε τάφο αδιαλύτων. Εμείς τον εποπτεύουμε. Είναι δική μας ευθύνη» είπε αρχικά ο διευθυντής του νεκροταφείου του Σχιστού και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο κύριος Νίκος, ο ταφέας, στου οποίου το καμαράκι υπήρχαν οι επτά σοροί που αποκάλυψε χθες το Open TV. 

«Εμένα θα χρεώσετε για τα αδιάλυτα; Πες στα ίσα» είπε απευθυνόμενος στον κύριο Κυρίτση κι εν συνεχεία μιλώντας στον ρεπόρτερ του καναλιού είπε: «Εγώ τους έλεγα, δεν έχω χώρους, μου έλεγαν βάλ' τα εδώ. Πού να τα βάλω στο κεφάλι μου; Τα χόρτα ήταν μέχρι εκεί πάνω, δεν υπήρχε χώρος. Ο κ. διευθυντής λέει ότι εγώ φταίω. Όταν κάνω την εκταφή και λέω ότι δεν έχω χώρο, εγώ φταίω;»

«Πόσους είχες μέσα; Δεν είχες επτά σωρούς;» τον ρώτησε ο διευθυντής για να απαντήσει ο ταφέας: «Και οι άλλοι είχαν τέσσερις».

«Όπως παρατηρήσατε, δεν είπα εγώ ότι φταίει ο συγκεκριμένος ταφέας.  Δεν ευσταθεί ότι δεν του δώσαμε χώρο» είπε ο κύριος Κυρίτσης, τονίζοντας στη συνέχεια, ότι λόγω χρεών και κατασχέσεων στο νεκροταφείο, δεν υπάρχουν κονδύλια για να γίνει σωστά η δουλειά. Κληθείς να απαντήσει αν έχει απευθυνθεί στους αρμοδίους δημάρχους, δεν έδωσε σαφή απάντηση.

Σε κάθε περίπτωση, κατά τα φαινόμενα, το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί... χθες κι έτσι η τραγική κατάσταση που επικρατεί στο μεγαλύτερο νεκροταφείο της χώρας, θα συνεχίσει -δυστυχώς- να απασχολεί την κοινή γνώμη. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.