search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:16
MENU CLOSE

«Κλείνουν» τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – Πού κατεβαίνουν τα προβεβλημένα στελέχη

11.06.2019 10:38
«Κλείνουν» τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ - Πού κατεβαίνουν τα προβεβλημένα στελέχη - Media

 

Αύριο, το μεσημέρι πιθανότατα, αναμένεται να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να εγκρίνει τα ψηφοδέλτια για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ψηφοδέλτια είναι έτοιμα στο μεγαλύτερο μέρος τους και όποιες εκκρεμμότητες παραμείνουν ανοιχτές μετά και την αυριανή συνεδρίαση θα αφορούν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και ίσως κάποιες περιφέρειες της Αθήνας.

Σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που πλαισιώνουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία, εκτός απροόπτου η Έφη Αχτσιόγλου αναλαμβάνει εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κάτι που σημαίνει ότι θα τοποθετηθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας για να αποφευχθεί ο περιορισμός των εμφανίσεων, ενώ εφόσον επιβεβαιωθεί επίσημα και ο Λευτέρης Κρέτσος στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου,πιθανότατα θα ισχύσει το ίδιο.

Ανοιχτό φαίνεται να είναι αν ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, θα τοποθετηθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, σηκώνοντας κι αυτός μεγάλο μερίδιο της εκπροσώπησης του κόμματος στην προεκλογική εκστρατεία, ή αν τελικώς θα κατευθυνθεί στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος όλα δείχνουν ότι μετακινείται από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην Α ΑΘήνας, επιλέγοντας να δώσει τη μάχη του σταυρού.

Ο Αλέξης Χαρίτσης είναι πιθανόν να μετακινηθεί από την περιφέρεια Μεσσηνίας στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθήνας.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναμένεται να είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Β΄Αθήνας.

Στο μεταξύ, συμμετοχή στην οργάνωση της προεκλογικής εκστρατείας φαίνεται να έχει και ο Νάσος Ηλιόπουλος αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραμείνει στον Δήμο της Αθήνας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:10