search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:27
MENU CLOSE

Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – Ανοιχτό το Επικρατείας

12.06.2019 13:12
Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ - Ανοιχτό το Επικρατείας - Media
 
Ολοκληρώθηκε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε με αντικείμενο την οριστικοποίηση των ψηφοδελτίων για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
 
Εξερχόμενος της συνεδρίασης ο πρωθυπουργός ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας παραμένει ανοιχτό, ενώ ανεέφερε πως τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια έχουν «κλείσει» και θα δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες ώρες.
 
Υπενθυμίζεται ότι για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας τις τελευταίες ώρες υπήρξε φημολογία περί της τοποθέτησης ως επικεφαλής του καθηγητή Γιώργου Γραμματικάκη, πρώην ευρωβουλευτή του Ποταμιού, ενώ προγενέστερα τα σενάρια ανέφεραν ως επικεφαλής την Έφη Αχτσιόγλου καθώς προορίζεται για τη θέση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Οι εκλόγιμες θέσεις από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είναι τεσσερις, κάτι που ενδεχομένως μπλοκάρει τις τελικές αποφάσεις.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26