05/08/2020 16:45:09

«Ράλι» πληρωμών από σήμερα: Συντάξεις, επιδόματα και... αναδρομικά

«Ράλι» πληρωμών από σήμερα: Συντάξεις, επιδόματα και... αναδρομικά - Media

 

Ενα πραγματικό «ράλι» πληρωμών ξεκινά από σήμερα, Τρίτη 25 Ιουνίου, για τους συνταξιούχους όλων των ταμείων και τους δικαιούχους κοινωνικών επιδομάτων.

  • Τρίτη: Θα καταβληθούν και οι συντάξεις και τα επιδόματα του Ιουλίου στους ανασφάλιστους υπερήλικες δικαιούχους του ΟΠΕΚΑ. 
  • Τρίτη: Επίδομα ενοικίου 
  • Τρίτη: Από σήμερα θα ξεκινήσουν να καταβάλλονται και οι συντάξεις Ιουλίου των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ. 
  • Πέμπτη: (27 Ιουνίου): Θα πιστωθούν οι λογαριασμοί των συνταξιούχων του ΙΚΑ και του Δημοσίου με τα ποσά των συντάξεων Ιουλίου. Σε ό,τι αφορά το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών αναμένεται να καταβάλλει τις συντάξεις Ιουλίου την προσεχή Τρίτη, 2 Ιουλίου.
  • Παρασκευή: (28 Ιουνίου): Θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης). 

Επίσης θα δοθούν και αναδρομικά ύψους έως τα 1.000 ευρώ σε 8.500 απόστρατους, με τις συντάξεις Ιουλίου. Το συγκεκριμένο «πακέτο» αναδρομικών αποδίδεται λόγω λαθών που έγιναν στις πληρωμές του Δεκεμβρίου 2018, με συνέπεια μεγάλος αριθμός απόστρατων να λάβει λιγότερα ή και καθόλου αναδρομικά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.