search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:37
MENU CLOSE

Τι απαντά η Νοτοπούλου για την αφίσα με τον Αντετοκούνμπο

26.06.2019 13:51
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας: Καταδικάζουμε κάθε διάκριση λόγω ταυτότητας φύλου - Media

 

Απάντηση στις αντιδράσεις που προκάλεσε η αφίσα που ανήρτησε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα social media έδωσε η πρώην υπουργός Μακεδονίας Κατερίνα Νοτοπούλου με νέα ανάρτηση στο Facebook.

Η Κ. Νοτοπούλου υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε ούτε πρόθεση, ούτε χρήση προεκλογική της μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκούμπο, ωστόσο τονίζει ότι το «πολυσυζητημένο δημιουργικό κατέβηκε προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων».

Αναλυτικά, η ανάρτησή της:

«Η χθεσινή πολιτική μου δήλωση που έκανε λόγο για την μέγιστη υποκρισία του κ. Μητσοτάκη ενόχλησε τα «γνωστά» ΜΜΕ. Είναι προφανές πως δεν υπήρξε ούτε πρόθεση ούτε χρήση προεκλογική της μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκουμπο, μιας επιτυχίας που του ανήκει και μας κάνει όλους υπερήφανους. Το πολυσυζητημένο δημιουργικό κατέβηκε προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων. Αυτό που δεν «κατεβαίνει» και δεν ξεχνιέται είναι η καταψήφιση του νομοσχεδίου από την ΝΔ για την ιθαγένεια των παιδιών των μεταναστών. Αυτό που έμεινε είναι η απόδοση της ιθαγένειας».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:36