search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:13
MENU CLOSE

Σάλος από ανάρτηση της Athens Voice για τη νεκρή νοσοκόμα – «Κρίμα έχασε την ευκαιρία να πάει με τον Τσίπρα στο Προεδρικό»

30.06.2019 11:01
Σάλος από ανάρτηση της Athens Voice για τη νεκρή νοσοκόμα - «Κρίμα έχασε την ευκαιρία να πάει με τον Τσίπρα στο Προεδρικό» - Media

 

Την οργή των χρηστών στα social media προκάλεσε η απαράδεκτη και ρατσιστική ανάρτηση της εφημερίδας Athens Voice με αφορμή τον θάνατο αλλοδαπής αποκλειστικής νοσοκόμας που πήδηξε από το παράθυρο νοσοκομείου επειδή εργαζόταν χωρίς χαρτιά.

Χωρίς κανένα σεβασμό στο θάνατο ενός ανθρώπου και στην τραγωδία των συγγενών του, ο συντάκτης της στήλης «inbox» χρησιμοποίησε το περιστατικό και για να κάνει και κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος πιθανότατα στην εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στο προεδρικό μέγαρο το 2008, όπου συνοδευόταν από την Καντίτσα Σάνκο.

Η ανάρτηση μετά από λίγο διεγράφη, ωστόσο σε άλλες αναρτήσεις στο facebook η οργή των χρηστών είναι παραπάνω από έκδηλη.

Όπως διευκρινίζει η ίδια η ιστοσελίδα το inbox αφορά τον «σχολιασμό της πολιτικής επικαιρότητας με κριτική άποψη και χιούμορ από την ομάδα της Athens Voice».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59