31/03/2020 16:53:29

«Κόβουν την ανάσα» οι νέες φωτογραφίες της Google Earth από την τραγωδία στο Μάτι – Κρανιού τόπος η άλλοτε καταπράσινη περιοχή

«Κόβουν την ανάσα» οι νέες φωτογραφίες της Google Earth από την τραγωδία στο Μάτι – Κρανιού τόπος η άλλοτε καταπράσινη περιοχή  - Media

 

«Κόβουν την ανάσα» οι νέες φωτογραφίες των δορυφόρων της Google Earth από το Μάτι Η περιοχή, μετά την καταστροφική φωτιά της 23ης Ιουλίου 2018 με τους 102 νεκρούς (μεταξύ των οποίων θρηνήσαμε παιδιά, μητέρες και ολόκληρες οικογένειες) εξαιτίας της αδράνειας του κρατικού μηχανισμού, θυμίζει τοπίο μετά από μια άγρια επίθεση με βόμβες ναπάλμ, παρατημένο και ξεχασμένο από την Πολιτεία έναν χρόνο μετά την πρωτοφανή τραγωδία.

Ειδικά η σύγκριση των παλαιότερων -πριν από την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου ’18- φωτογραφιών της Google Earth με τις νεότερες οι οποίες αναρτήθηκαν πρόσφατα, αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής.

 

Πηγή: dikastiko.gr  

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.