search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:09
MENU CLOSE

Η μάχη του σταυρού στην Αττική – Δείτε ποιοι προηγούνται

07.07.2019 18:51
Η μάχη του σταυρού στην Αττική - Δείτε ποιοι προηγούνται - Media

 

Παρότι η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, στην Αττική έχει αρχίσει να διομορφώνεται μία πρώτη εικόνα.

Συγκεκριμένα στην Ά Αθήνας η ΝΔ πιθανότατα λαμβάνει 6 έδρες.

Με ενσωματωμένο το 6,2% των σταυρών πρώτη είναι η Ολγα Κεφαλογιάννη και ακολουθούν Βασίλης Κικίλιας Αγγελος Συρίγος, Θάνος Πλεύρης, Νικήτας Κακλαμάνης και Κώστας Μπογδάνος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πιθανότατα καταλαμβάνει 4 έδρες, Μπροστά είναι ο Νίκος Βούτσης και Δημήτρης Τζανακόπουλος, Νίκος Φίλης και Χριστόφορος Βερναρδάκης.
 

Στον Βόρειο Τομέα η ΝΔ εκλέγει 7 βουλευτές και προς το παρόν η λίστα διαμορφώνεται ως εξής: Κώστας Χατζηδάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκη Κεραμέως, Γιώργος Κουμουτσάκος, Θοδωρής Ρουσόπουλος, Δημήτρης Καιρίδης και Ζωή Ράπτη
Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται με 4 έδρες: Ευκλείδης Τσακαλώτος, Κώστας Ζαχαριάδης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Γιώργος Κατρούγκαλος.
 

Στον Δυτικό Τομέα Η ΝΔ παίρνει 3 έδρες.με την πρώτη ναπηγαίνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και ακολουθούν Μιλτος Βαρβιτσιώτης και Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει 4 βουλευτές και μεχρι τώρα προηγούνται  Γ. Δραγασάκης, Δημήτρης Βίτσας, Χαρά Καφαντάρη και Παναγιώτης Κουρουμπλής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:09