search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:51
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: Προτεραιότητά μας να ξεκολλήσουν οι μεγάλες επενδύσεις

10.07.2019 05:42
Γεωργιάδης: Προτεραιότητά μας να ξεκολλήσουν οι μεγάλες επενδύσεις - Media

 

Στις 7:34 έφτασε στο υπουργείο Ανάπτυξης Επενδύσεων και Επενδύσεων ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι «δεν μπορεί να αφήσουμε καμία ημέρα χαμένη και ότι τα καθήκοντα είναι πολλά και πολυσύνθετα».

Όπως εξήγησε «ετοιμαζόμαστε για τις πρώτες νομοθετικές πρωτοβουλίες. Προτεραιότητά μας είναι να δούμε τα έτοιμα νομοσχέδια από τους προηγούμενους και ποια από αυτά χρειάζεται να τα φέρουμε στη Βουλή, δεν απαξιώνω το έργο κανενός, και να ξεκολλήσουν οι μεγάλες επενδύσεις».

Σε ερώτηση για τη συνάντηση που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development, κ. Οδυσσέα Αθανασίου για την επένδυση στο Ελληνικό ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε ότι «είχε ενημέρωση για τα ακριβή στάδια προκειμένου να ξεκολλήσει η επένδυση.

Είναι ένα ένα σύνθετο έργο, επειδή, όμως, πιστεύω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει προσωπικά ενδιαφέρον θα συντονίσει τα υπουργεία για να πάμε γρήγορα με την επένδυση στο Ελληνικό».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:49