search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:10
MENU CLOSE

Καταγγελίες για χρήση ναρκωτικών στο Μαξίμου έκανε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου (Video) 

10.07.2019 11:24
Καταγγελίες για χρήση ναρκωτικών στο Μαξίμου έκανε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου (Video)  - Media

 

Τι και αν εξελέγη βουλευτής με το αγαπημένο του κόμμα τη ΝΔ, τι και αν είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό, τι και αν θα κάνει βόλτες στη Βουλή για να λέει τις απόψεις του, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου συνεχίζει τις εμπρηστικές δηλώσεις.

Σε μία κουβέντα με τον Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ, ο Παπαδημητρίου αφού τα έβαλε με την Liberation γιατί – αν είναι δυνατόν – είπε Κούλη τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πολιτικό που προέρχεται από τζάκι, αποκάλυψε ότι στο Μαξίμου έκαναν ναρκωτικά με τους ανταποκριτές της εφημερίδας και γι’αυτό τα γράφουν αυτά που γράφουν. 

«Οι ανταποκριτές πολλών ευρωπαϊκών εφημερίδων, έγραφαν για μια Ελλάδα που δεν υπάρχει. Για μια Ελλάδα που τους διηγήθηκαν στα γεμάτα καπνό γραφεία του Μαξίμου τα στελέχια του αποδημούντος ΣΥΡΙΖΑ. Όχι όλοι.

Υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά, αλλά υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους. 

Περί αυτού πρόκειται.»

Ακούστε το  απόσπασμα:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:10