19/09/2020 21:09:17

Καταγγελίες για χρήση ναρκωτικών στο Μαξίμου έκανε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου (Video) 

Καταγγελίες για χρήση ναρκωτικών στο Μαξίμου έκανε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου (Video)  - Media

 

Τι και αν εξελέγη βουλευτής με το αγαπημένο του κόμμα τη ΝΔ, τι και αν είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό, τι και αν θα κάνει βόλτες στη Βουλή για να λέει τις απόψεις του, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου συνεχίζει τις εμπρηστικές δηλώσεις.

Σε μία κουβέντα με τον Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ, ο Παπαδημητρίου αφού τα έβαλε με την Liberation γιατί - αν είναι δυνατόν - είπε Κούλη τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πολιτικό που προέρχεται από τζάκι, αποκάλυψε ότι στο Μαξίμου έκαναν ναρκωτικά με τους ανταποκριτές της εφημερίδας και γι’αυτό τα γράφουν αυτά που γράφουν. 

«Οι ανταποκριτές πολλών ευρωπαϊκών εφημερίδων, έγραφαν για μια Ελλάδα που δεν υπάρχει. Για μια Ελλάδα που τους διηγήθηκαν στα γεμάτα καπνό γραφεία του Μαξίμου τα στελέχια του αποδημούντος ΣΥΡΙΖΑ. Όχι όλοι.

Υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά, αλλά υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους. 

Περί αυτού πρόκειται.»

Ακούστε το  απόσπασμα:

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.