search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:40
MENU CLOSE

Οι Νεοϋορκέζοι «διασκέδασαν» παρά το blackout – Τους ψυχαγώγησαν χορωδίες και θίασοι του Μπρόντγουεϊ

14.07.2019 08:08
Μοιραίο... κουνάβι «έκοψε» το ρεύμα στα Γιάννενα και το πανεπιστημιακό νοσοκομείο - Media

 

Όταν το Μανχάταν βυθίστηκε στο σκοτάδι χθες Σάββατο το απόγευμα από τεράστια βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης χορωδίες και μέλη των θιάσων των μιούζικαλ που ανεβαίνουν στο Μπρόντγουεϊ ψυχαγώγησαν τους περαστικούς με εκδηλώσεις στον δρόμο.

Η βλάβη στο σύστημα ηλεκτροδότησης σημειώθηκε στις 19:00, την ώρα που ξεκινούν πολλές παραστάσεις στο Άπερ Ιστ Σάιντ της Νέας Υόρκης.

Με το μετρό και τους φωτεινούς σηματοδότες ξαφνικά να σκοτεινιάζουν χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους αυτή τη ζεστή, καλοκαιρινή νύκτα. Πολλοί εξεπλάγησαν με τα όσα είδαν, όπως η συγγραφέας Μπριαλίν Χόπερ που εγκλωβίστηκε επί μία ώρα σε συρμό του μετρό.

«Υποθέτω ότι αυτό είναι που αποκαλούμε “ μια στιγμή της Νέας Υόρκης”», έγραψε στο Twitter αναρτώντας βίντεο με μια χορωδία να τραγουδά την ώρα που δύει ο ήλιος. «Βγήκα από το μετρό και είδα σκοτεινά εστιατόρια και φανάρια, πολίτες να κατευθύνουν την κίνηση των αυτοκινήτων και μια συναυλία του Κάρνεγκι Χολ στον δρόμο», πρόσθεσε.

Η Κάριν Ρος, μια άλλη χρήστρια του Twitter, ανήρτησε βίντεο με τη μουσική παράσταση που έδωσε στον δρόμο η Millennial Choirs and Orchestras.

Αναπάντεχες ήταν και οι σκηνές με πολίτες να αναλαμβάνουν τη διαχείριση της κυκλοφορίας σε πολυσύχναστα σταυροδρόμια της μεγαλούπολης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:40