search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:59
MENU CLOSE

Διευκρινίσεις Παναγιωτόπουλου: Δεν μου αρέσει η συμφωνία των Πρεσπών

18.07.2019 16:11
«Αιχμές» Παναγιωτόπουλου στον Στόλτενμπεργκ για τις ίσες αποστάσεις του ΝΑΤΟ - Media
 
“Υλικό προς στρέβλωση” χαρακτήρισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, “όλα τα άλλα που ακούγονται ” σχετικά με την τοποθέτησή του για τη συμφωνία των Πρεσπών, κατά την ομιλία του στο συνέδριο του ECONOMIST.
 
Συγκεκριμένα ο κ. Παναγιωτόπουλος εξερχόμενος της Βουλής απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε τα εξής:
 
“Eξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Χθες στο συνέδριο του ECONOMIST, μπροστά σε διεθνές ακροατήριο, είπα ότι για να σταθεί η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να μην παραβιάζονται ουσιώδεις όροι της από κάποιο μέρος.
 
Ήταν σαφές ο αποδέκτης… ήταν σαφές για ποιον ήταν. Απλά αυτό έγινε ανεπαισθήτως στη διπλωματική γλώσσα που άρμοζε στην συγκεκριμένη περίσταση. Είναι μια νομική θεώρηση, δεν έχει καμία σχέση με το αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει.
 
Η συμφωνία προφανώς δεν μου αρέσει. Προφανώς δεν αρέσει στην Νέα Δημοκρατία. Προφανώς δεν αρέσει στην κυβέρνηση. Όλα τα άλλα που ακούγονται είναι υλικό προς στρέβλωση”, κατέληξε..
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:56