search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:23
MENU CLOSE

Νεκρός ψαροντουφεκάς εντοπίστηκε στο Βόρειο Ευβοϊκό

19.07.2019 06:43
Νεκρός ψαροντουφεκάς εντοπίστηκε στο Βόρειο Ευβοϊκό - Media

 

Τη σορό ενός άνδρα με στολή υποβρύχιου ψαρέματος, εντόπισε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/7) στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Σκροπονερίου στο Βόρειο Ευβοϊκό, επαγγελματίας ψαράς.

Άμεσα ειδοποίησε το Λιμενικό, με στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας – όπου υπάγεται η περιοχή – να φτάνουν στο σημείο με σκάφος για την ανάσυρση της σορού.

Αρχικά, δεν υπήρχαν πληροφορίες για την ταυτότητα του ψαροντουφεκά, καθώς δεν είχε δηλωθεί κάποια εξαφάνιση ούτε κάποιο άλλο πρόσωπο αναζήτησε στους Λιμενικούς Σταθμούς αγνοούμενο. Πιθανόν ο άτυχος άνδρας να μην είχε πολλές ώρες στη θάλασσα και δεν τον είχαν αναζητήσει οι δικοί του άνθρωποι.

Σύμφωνα με νεότερο ενημερωτικό του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. η σορός ανήκει σε 56χρονο Έλληνα, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: lamiareport

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:23