19/02/2020 09:24:24

Τον δάγκωσε δηλητηριώδες φίδι και πριν ξεψυχήσει το ξέσκισε με τα δόντια του

Τον δάγκωσε δηλητηριώδες φίδι και πριν ξεψυχήσει το ξέσκισε με τα δόντια του - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ινδία, σε ένα χωριό που ονομάζεται Μαχισαγκάρ. Ένας 60χρονος άνδρας ο Γκαλά Μπαριά εργαζόταν ως αγρότης σε χωράφια με καλαμπόκι. Στο τέλος της ημέρας αφού είχε φορτώσει μαζί με άλλους τα καλαμπόκια στην καρότσα ενός αγροτικού, επέστρεφε σπίτι του. Ο άνδρας δεν καθόταν στην καμπίνα, αλλά στην καρότσια μόνος του επάνω στα καλαμπόκια.

Τότε μέσα από το σωρό βγήκε ένα δηλητηριώδες φίδι, το οποίο σε κλάσματα του δευτερολέπτου τον δάγκωσε στο πρόσωπο. Το δηλητήριο κύλησε στις φλέβες του ταχύτατα. Τον έπιασαν σπασμοί και ο άνδρας κατάλαβε ότι σε λίγα λεπτά θα πέθαινε. Είδε το φίδι και αναγνώρισε ότι πρόκειται για κάποιο φίδι που το δηλητήριο του σε σκοτώνει αμέσως.

Ο Γκαλά καθώς σφάδαζε από τους πόνους και είχε ιδρώσει, με το χέρι του κατάφερε να πιάσει το φίδι και να το δαγκώσει. Άρχισε να το δαγκώνει με μανία και να κόβει μεγάλα κομμάτια από τον κορμό του ενώ το φίδι συνέχιζε να τον δαγκώνει και κείνο.

Ο Γκαλά ξεψύχησε επάνω στην καρότσα του αγροτικού. Οι συγχωριανοί του που ήταν μέσα στην καμπίνα, κατέβηκαν να ξεφορτώσουν τα καλαμπόκια όταν έφτασαν στον προορισμό τους και νόμιζαν ότι κοιμόταν. Μόνο όταν είδαν το πρόσωπο του ματωμένο και το χέρι του να κρατάει σφιχτά το νεκρό αλλά καταδαγκωμένο και ξεσκισμένο φίδι κατάλαβαν τι είχε συμβεί.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.