search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:36
MENU CLOSE

Τρεις συλλήψεις για συμμετοχή σε κύκλωμα πλαστογράφησης εγγράφων

20.07.2019 15:33
Τρεις συλλήψεις για συμμετοχή σε κύκλωμα πλαστογράφησης εγγράφων - Media

 

Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής, τρία άτομα, δύο αλλοδαποί και ένας Ελληνας, κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε κύκλωμα που πλαστογραφούσε έγγραφα, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε δημόσιες Υπηρεσίες για την υφαρπαγή Α.Φ.Μ και παράνομη έκδοση Α.Μ.Κ.Α.

Παράλληλα, συγκατηγορούμενοι των τριών ατόμων, για το αδίκημα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, είναι και 126 επιπλέον αλλοδαποί, “πελάτες” του κυκλώματος, στο οποίο κατέβαλαν ως αμοιβή το ποσό των 150 ευρώ.

Σε τρεις έρευνες που διενεργήθηκαν σε οικίες, εντοπίστηκε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατάρτισης και νόθευσης εγγράφων, αποτελούμενο από ψηφιακά μέσα, εργαλεία, γραφική ύλη και αναλώσιμα υλικά. Βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν πλήθος πλαστών εγγράφων, ταξιδιωτικά έγγραφα τρίτων προσώπων, σφραγίδες καθώς και έγγραφα που σχετίζονται με τη διαδικασία έκδοσης Α.Φ.Μ και Α.Μ.Κ.Α.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:35