search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:43
MENU CLOSE

Πολάκης στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για τη συνομιλία με Στουρνάρα

23.07.2019 13:24
Ανάρτηση Πολάκη μετά τη συνάντηση με Τζανακόπουλο-Γεροβασίλη: «Όλα πρίμα» - Media
 
Συνεδριάζει την Τετάρτη για πρώτη φορά η επιτροπή δεοντολογίας της νέας Βουλής και ο πρώτος βουλευτής  που θα αποτελέσει αντικείμενό της θα είναι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.
 
Συγκεκριμένα, τα μέλη της επιτροπής θα κληθούν να αποφασίσουν αν πρέπει να αρθεί η ασυλία του κ. Πολάκη για την υπόθεση της καταγραφής τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε ο πρώην υπουργός με το διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα. Η δικογραφία για την υπόθεση έχει διαβιβαστεί στη Βουλή από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και αφορά στο κακούργημα της παράνομης καταγραφής τηλεφωνικής συνομιλίας. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε διενεργηθεί έρευνα από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο κ. Πολάκης κατέγραψε παράνομα την τηλεφωνική του συνομιλία με τον κεντρικό τραπεζίτη, λίγο μετά την αποκάλυψη για το δάνειο που είχε λάβει από την Attica Bank.
 
Η δεύτερη υπόθεση αφορά μήνυση που είχε υποβάλει κατά του κ. Πολάκη ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής για συκοφαντική δυσφήμιση. Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο κ. Πολάκης τόνισε ότι «αυτό το οποίο απαιτώ είναι όχι να αρθεί η ασυλία μου σε μία επιτροπή η οποία είναι δεν είναι δημόσια αλλά να μαζέψουν 30 υπογραφές από βουλευτές διαφόρων πτερύγων της βουλής και να γίνει η διαδικασία με Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση ειδικής προανακριτικής επιτροπής όπου εκεί θα τα πούμε όλα και εκεί θα αποφασιστεί στην Ολομέλεια η σύσταση της ειδικής προανακριτικής επιτροπής για να τα πούμε όλα τα πάντα που έχουμε ανακαλύψει και αυτά που έχουμε στείλει και στη δικαιοσύνη, η οποία με τους ρυθμούς της ανάπηρης κουτσής χελώνας που περπατάει έχει ασκήσει διώξεις στο ένα εικοστό αυτών των υποθέσεων. Για αυτό λοιπόν επειδή πρέπει να μάθει και ο ελληνικός λαός γιατί με κατηγορούν αυτοί οι άνθρωποι ο κ.Πουλής και ο κ. Στουρνάρας πρέπει να γίνει δημόσια διαδικασία ανοιχτή διαδικασία βεβαίως με συλλογή 30 υπογραφών που να ζητήσουν τη σύσταση ειδικής προανακριτικής επιτροπής».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:43