search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:45
MENU CLOSE

Με διπλό ρόλο ο Νίκος Μουτσινάς στον ΣΚΑΪ

07.08.2019 06:11
Τηλεόραση: Εμπάργκο Alpha στον Νίκο Μουτσινά - Media

 

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν πολύ το φετινό καλοκαίρι.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός έκανε το μπαμ τη σεζόν που μας πέρασε με την εκπομπή «Για την Παρέα» στη μεσημεριανή ζώνη του Open. Οι εντυπωσιακές επιδόσεις που σημείωνε το πρόγραμμα με τον σχολιασμό της επικαιρότητας και όχι μόνο τον έκανε περιζήτητο.

Ο ΣΚΑΪ έκανε την έκπληξη και ενέταξε τον Νίκο Μουτσινά στο δυναμικό του. Το κανάλι του Φαλήρου έκανε κίνηση ματ με την συμφωνία αυτή αποκτώντας το πιο «καυτό» όνομα της σεζόν που μας πέρασε.

Ο Νίκος Μουτσινάς σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά θα έχει εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

Μπορεί ο τίτλος «Για την Παρέα» να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί ωστόσο αυτό κάθε άλλο παρά πτοεί τον Νίκο Μουτσινά. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός θα έχει μάλιστα διπλό ρόλο στο κανάλι του Φαλήρου αφού βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και για την κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί ακόμη. Ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι το κανάλι του Φαλήρου θα εκμεταλλευθεί στο έπακρο το ταλέντο του Νίκου Μουτσινά που κάνει γκελ στον κόσμο.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:45