17/02/2020 08:35:55

Νέος σταθμός διοδίων στο νότιο Έβρο - Εντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Νέος σταθμός διοδίων στο νότιο Έβρο - Εντονες αντιδράσεις των κατοίκων - Media

 

Εντονες διαμαρτυρίες και αναστάτωση έχει προκαλέσει μεταξύ των κατοίκων του Αρδανίου, αλλά και άλλων οικισμών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στο νότιο Έβρο, η σχεδιαζόμενη τοποθέτηση σταθμού διοδίων.

Όπως είπε στο ethnos.gr ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης, ο σταθμός των διοδίων θα τοποθετηθεί μέχρι το τέλος του χρόνου. Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι το κόστος διέλευσης θα οριστεί στα 1,40 ευρώ.

«Ο σχεδιαζόμενος νέος σταθμός των διοδίων στο Αρδάνιο έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις μεταξύ των κατοίκων της περιοχής. Δε θέλουν να μπουν τα διόδια, αλλά, δυστυχώς, δεν τους ακούει κανείς.

Οι ίδιες αντιδράσεις υπήρχαν και παλαιότερα στην περιοχή της Μέστης, αλλά τελικά λειτούργησε ο σταθμός διοδίων.

Θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον στους μόνιμους κατοίκους του Αρδανίου και των γύρω οικισμών θα δοθούν κάρτες ελεύθερης διέλευσης, όπως έγινε και στην περιοχή της Μέστης», σημειώνει στο ethnos.gr ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον κ. Λαμπάκη ο κοντινότερος στο Αρδάνιο σταθμός διοδίων, αυτός της Μέστης, βρίσκεται σε απόσταση περίπου πενήντα χιλιομέτρων.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.