search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:42
MENU CLOSE

Πρώτη στην Ιατρική Θεσσαλίας 47χρονη νοσηλεύτρια

27.08.2019 12:21
Πρώτη στην Ιατρική Θεσσαλίας 47χρονη νοσηλεύτρια - Media

 

Ένας πραγματικός θρίαμβος επιβράβευσης για την προσπάθεια και το “θέλω” είναι η πρωτιά που κατέκτησε η 47χρονη Σμαράγδα Λιάτσικου, από τον Βόλο, η οποία πέρασε πρώτη στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με 19.435 που αποτελεί ρεκόρ για τη σχολή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η μοναδική σχολή που είχε δηλώσει η Σμαράγδα Λιάτσικου στο μηχανογραφικό της, αφού επιθυμία της ήταν να περάσει στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο και να είναι δίπλα στο σπίτι της.

Ο θρίαμβος δεν την ξάφνιασε, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Τελειώνοντας το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου πήρα την απόφαση να μπω σε ιατρική σχολή. Διάβαζα με πρόγραμμα και ήταν στόχος ζωής, παρά το γεγονός ότι είμαι μητέρα δύο παιδιών, 19 και 21 ετών, και παράλληλα εργάζομαι ως νοσηλεύτρια σε κλινική του Βόλου. Οι συνάδελφοί μου με βοηθούσαν και με στήριζαν ακόμη και με τα ωράρια και πάρα πολλές φορές κρατούσαν τα βιβλία για να μου συμπαρασταθούν», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και συμπλήρωσε:.

«Όταν έμαθα για την επιτυχία μου πριν από δύο μήνες περίπου, τότε που βγήκαν τα μόρια ήταν τεράστια και όλοι με συνέχαιραν γνωστοί και φίλοι, ειδικά για το γεγονός ότι τα κατάφερα χωρίς φροντιστήριο. Και οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και στην καθηγήτρια Ελένη Νταβέλη που ήταν δίπλα μου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:41