search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:28
MENU CLOSE

Ραγκούσης για Εξάρχεια: «Αυτογελοιοποίηση» της κυβέρνησης

27.08.2019 15:18
«Δηλητήριο» Ραγκούση για Μητσοτάκη: Ας ασχοληθεί και με την... καθαριότητα των αστυνομικών τμημάτων (Photos) - Media
 
Για «αυτογελοιοποίηση» και υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών κάνει λόγο ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, για την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια.
 
«Με βάση λοιπόν τις φωτογραφίες που μοίρασε ο κ. Πέτσας, η χθεσινή χολυγουντιανού τύπου επιχείρηση στα Εξάρχεια με κασκαντέρ την Ελληνική Αστυνομία-που κατέληξε να έχει ως στόχο, αντί για το οργανωμένο έγκλημα, γυναίκες και μικρά παιδιά-δεν ήταν κάτι άλλο από απόδειξη της αυξημένης φροντίδας της δεξιάς κυβέρνησης Μητσοτάκη για τις συνθήκες διαμονής προσφύγων και μεταναστών» σημειώνει ο κ. Ραγκούσης.
 
Προσθέτει, δε: «Κοίτα να δεις που κανείς άλλος εκτός από την κυβέρνηση των “άριστων” δεν το είχε καταλάβει. Και τώρα σοβαρολογώντας: δεν βάζουν επιτέλους ένα τέλος στην αυτογελοιοποίησή τους καθώς και στην υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών;».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24