search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:46
MENU CLOSE

Τι απαντά ο Έκτορας Μποτρίνι μέσω του δικηγόρου του για το πόρισμα του ιατροδικαστή

28.08.2019 08:02
Τι απαντά ο  Έκτορας Μποτρίνι μέσω του δικηγόρου του για το πόρισμα του ιατροδικαστή - Media

 

Η ιατροδικαστική εξέταση του 19χρονου σπουδαστή, o οποίος κατήγγειλε ότι ζούσε βασανιστήρια στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα, φαίνεται ότι ικανοποίησε τον σεφ που βρίσκεται εκτός Ελλάδας, καθώς δε δείχνει από πού προέρχονται οι βλάβες.

Όπως ισχυρίστηκε ο ο δικηγόρος του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star δεν υπάρχει σαφής εικόνα ότι τα τραύματα προέρχονται από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που καταγγέλλει ο σπουδαστής.

Σύμφωνα με την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση του 19χρονου που έγινε μετά από παραγγελία του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, ο σπουδαστής φέρει 12 βλάβες, τρεις από αυτές είναι συμβατές με θερμικά εγκαύματα, μία δερματική βλάβη που είναι συμβατή με έγκαυμα από ζέον υγρό και μόνο μία έχει γίνει στο παρελθόν.

Το συμπέρασμα είναι ότι φέρει απλές σωματικές βλάβες προκληθείσες από επίδραση θερμικών μέσων, θλώντος και νύσσοντος /τέμνοντος οργάνου, τελεσθείσες σε διαφορετικούς χρόνους και από 3 -10ημέρου περίπου προς της εξετάσεως.

Η εξέταση πραγματοποιήθηκε την 1η Αυγούστου, ενώ έχει ορισθεί και δεύτερος ιατροδικαστής από τους δικηγόρους της οικογένειας του σπουδαστή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος ισχυρίζεται ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό του καυτό λάδι, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα, ενώ τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:24