search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:08
MENU CLOSE

«Ζήτησα τα συμβόλαια από την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τα έσκισα»

01.09.2019 09:38
«Ζήτησα τα συμβόλαια από την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τα έσκισα» - Media

 

Ο Κώστας Πρέκας συνεργάστηκε με κορυφαία ονόματα στον χώρο του θεάματος, ανάμεσα τους και η Αλίκη Βουγιουκλάκη, συνεργασία όμως που δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Στην εφημερίδα Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα, περιέγραψε έναν καυγά που είχε με την εθνική σταρ.

«Με την Αλίκη δεν κατορθώσαμε να παίξουμε. Διαφωνήσαμε για τους δικούς μας λόγους. Η Αλίκη είναι η… Αλίκη. Κοντραριζόταν με πολλούς. Έτσι και με μένα. Ήταν όμως η εθνική σταρ και τη μνημονεύω ακόμα και σήμερα. Μεγάλη σταρ, ειλικρινά. Στην παράσταση “Βασίλισσα Αμαλία” το ’71 διαφωνήσαμε και τη θέση μου θα έπαιρνε ο Παπαμιχαήλ, παρότι είχαν τσακωθεί ως ανδρόγυνο.

Παραιτήθηκα, λοιπόν. Της ζήτησα τα συμβόλαια και τα έσκισα. Βλέποντάς το αυτό ο Μάνος Κατράκης είπε μπροστά σε όλους: “Παιδί μου, τέτοια μεγαλοψυχία δεν έχουμε δει από κανέναν ηθοποιό.

Από σήμερα θα παίζω τους πατεράδες σου σε όλα τα έργα στα οποία θα συμμετέχεις”. Δεν πιστεύω πως ο Κατράκης ήταν αριστερός. Ήταν τόσο πικραμένος από την Αριστερά, που στα τελευταία του χρόνια είχε απομακρυνθεί από αυτή. Ο Κούρκουλος ήταν αριστερός, αλλά κοιτούσε και λίγο τον εαυτό του… Τε

Τέτοιοι αριστεροί – χωρίς να τους υποτιμώ – δεν είναι… αριστερά αυτοί. Είναι λίγο απ’ όλα.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:07