search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:50
MENU CLOSE

Φώφη Γεννηματά: Όποιος θέλει να με αμφισβητήσει να το κάνει στο Κίνημα Αλλαγής

03.09.2019 14:48
Φώφη Γεννηματά: Όποιος θέλει να με αμφισβητήσει να το κάνει στο Κίνημα Αλλαγής - Media

 

Όποιος θέλει να θέσει θέμα ηγεσίας να το κάνει στο Κίνημα Αλλαγής! Αυτό θα είναι το δια ταύτα της ομιλίας της Φώφης Γεννηματά στη Λάρισα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο της 3ης του Σεπτέμβρη, μετά τις συνεντεύξεις Παπανδρέου και Γερουλάνου για την ανάγκη επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ.

Η πρόεδρος του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς είδε στις συγκεκριμένες παρεμβάσεις τον κίνδυνο επιστροφής της εσωστρέφειας, σε μία περίοδο που το Κίνημα Αλλαγής πιέζεται τόσο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και από τον Αλέξη Τσίπρα. Οι προσωπικές στρατηγικές είναι διαλυτικές, επισημαίνουν οι συνεργάτες της, εξηγώντας γιατί η Φώφη Γεννηματά αποφάσισε να πετάξει πρώτη το «γάντι».

Απευθυνόμενη σε όσους ανησυχούν για την τύχη του ΠΑΣΟΚ θα ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται ποτέ να κλείσει, γιατί οφείλει να πληρώνει τα δάνειά του, κάτι που γίνεται χάρις στο Κίνημα Αλλαγής και θα τους υπενθυμίσει ότι η εκλογή της έγινε με τη συμμετοχή 212 χιλιάδων πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Φώφη Γεννηματά θα μείνει σταθερή στη γραμμή της αυτόνομης πορείας. Θα ξεκαθαρίσει ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν πρόκειται να γίνει ουρά ούτε της ΝΔ, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ και ότι θα συνεχίσει να κρίνει τις πολιτικές της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης με βάση τις δικές του αρχές.

Σε ότι αφορά στο θέμα των συνεργασιών θα επαναλάβει ότι δεν θα επιβληθούν από τις ηγεσίες, αλλά από την ίδια την κοινωνία. Για τη Φώφη Γεννηματά είναι σαφές πως ξεκινά μία πολιτική περίοδος που θα δώσει σε όλους την ευκαιρία όχι απλά να μιλήσουν, αλλά να τοποθετηθούν με πράξεις απέναντι στα μεγάλα προβλήματα που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν την ελληνική κοινωνία.

Πρώτο Θέμα  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:49