search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:22
MENU CLOSE

Χυδαία ρατσιστικά σχόλια από στέλεχος της ΝΔ κατά πρόσφυγα – «Πίθηκος και απόβρασμα»

04.09.2019 06:46
Χρήμα στο... πηγάδι κατά της μετανάστευσης - Εξαιρετικά αμφίβολο αν τα ευρωπαϊκά κονδύλια πιάνουν τόπο στον περιορισμό της - Media

 

Σε ένα κρεσέντο απανθρωπιάς προχώρησε ο Θεόδωρος Γιάνναρος, μέλος Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος εξαπέλυσε χυδαία επίθεση κατά πρόσφυγα, χαρακτηρίζοντας τον «πίθηκο» και «απόβρασμα». 

Συγκεκριμένα, ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς» στον τομέα υγείας, απάντησε με τον πιο εμετικό τρόπο στο ποστάρισμα που έκανε ο Arash Hampay που έγραφε στα Αγγλικά: «Φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίζω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό». Ο Arash Hampay είναι πρόσφυγας από το Ιράν και ζει στην Ελλάδα. 

Στο tweet του το στέλεχος της ΝΔ έγραψε: «Θα πας εκεί από όπου ήρθες, πίθηκε».

Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί… Λίγο αργότερα, με νέο του ποστάρισμα, έγραψε: «Δεν θα έπρεπε το ζώο αυτό που έρχεται ως συριζοκαλεσμένος, μόλις φθάνει βγάζει σελφι με το iPhone του, μας βρίζει χυδαία & ονομάζει την Ελλάδα… νέα πατρίδα του; Εγώ την πατρίδα μου δεν τη χαραμίζω για αποβράσματα! Κυκλοφορήσετε τη φώτο, να βρεθεί & να τα πει αυτά στην αστυνομία!».

Για να είμαστε δίκαιοι, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θεόδωρος Γιάνναρος προκαλεί με τις ακραίες θέσεις του.

Στις αρχές του χρόνου είχε απειλήσει με κρεμάλες δημοσιογράφο της ΕΡΤ3.

 

Το προφίλ του Θόδωρου Γιάνναρου στο twitter

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:19