search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:52
MENU CLOSE

Εδώ θα γίνουν οι νέες φυλακές (Photos)

04.09.2019 16:21
Εδώ θα γίνουν οι νέες φυλακές (Photos) - Media

 

Τη μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού στις κλειστές εγκαταστάσεις παλιάς βάσης του ΝΑΤΟ, στον Ασπρόπυργο, πρότεινε σε έκθεσή της η ειδική επιτροπή, η οποία είχε συσταθεί από εμπειρογνώμονες της Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου να βρει το πλέον ενδεδειγμένο σημείο για την ανέγερση των νέων σωφρονιστικών καταστημάτων.

Στις φωτογραφίες απεικονίζονται οι εγκαταστάσεις, οι οποίες βρίσκονται στη θέση «Γήπεδο Αμερικανικής Ευκολίας».

Η έκταση της βάσης είναι 93 στρέμματα, μέσα στα οποία θα χτιστούν δύο κτίρια, όπου θα κρατούνται κυρίως υπόδικοι, οι οποίοι θα εναλλάσσονται.

Σύμφωνα με το πόρισμα που παραδόθηκε την περασμένη εβδομάδα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και στον υφυπουργό, Λευτέρη Οικονόμου, οι εγκαταστάσεις πληρούν τις προϋποθέσεις που έχει βάλει η κυβέρνηση, αφού βρίσκεται κοντά στην Αθήνα και στα δικαστήρια και κυρίως δίπλα σε μεγάλο οδικό άξονα που είναι η Αττική Οδός, κάτι που διευκολύνει τη μεταγωγή κρατουμένων, αλλά και τη μετακίνηση υπαλλήλων και συγγενών κρατουμένων.

H Kαθημερινή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01