search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:01
MENU CLOSE

Καλαμάτα: Μαχαίρωσε και προσπάθησε να κάψει το σκυλάκι των παππούδων του

07.09.2019 11:18
Κρήτη: Πυροβόλησαν δύο κουτάβια και τα πέταξαν να πεθάνουν σε σακούλα σκουπιδιών - Media

 

Τη μανία του στο μικρόσωμο σκυλάκι του παππού και της γιαγιάς του, στο οποίο κατέφερε πολλές μαχαιριές, έβγαλε ένας 27χρονος ο οποίος μάλιστα επιχείρησε να πυρπολήσει το άτυχο ζώο. 

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης στο σπίτι όπου διαμένουν ο παππούς και η γιαγιά του 27χρονου.
 
Ο 27χρονος, άγνωστο για ποιο λόγο, πήγε στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς του, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της Καλαμάτας και ξεκίνησε να μαχαιρώνει το μικρόσωμο σκυλάκι.

Του κατέφερε πολλές μαχαιριές, περίπου δέκα, ενώ στη συνέχεια το περιέλουσε και με κάποιο εύφλεκτο υλικό.

Μάλιστα, προσπάθησε να του βάλει φωτιά και να το κάψει ζωντανό, αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφερε, και προφανώς από το κλάμα του μικρού σκύλου ξύπνησαν και οι ηλικιωμένοι ένοικοι του σπιτιού.
 
Σώθηκε

Ο 27χρονος τράπηκε σε φυγή. Τελικά, εντοπίστηκε από αστυνομικούς το πρωί της Παρασκευής και με εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Για το σκυλάκι ειδοποιήθηκε κτηνίατρος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, το έβαλε αμέσως στο χειρουργείο και κατάφερε να του σώσει τη ζωή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:01