search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 06:02
MENU CLOSE

Ντελιβεράς έκλεψε 1020 γλυκά αξίας 90.000 δολαρίων

10.09.2019 06:30
Ντελιβεράς έκλεψε 1020 γλυκά αξίας 90.000 δολαρίων - Media

 

Μια απίστευτη κομπίνα είχε στήσει τους τελευταίους μήνες ένας ντελιβεράς που εργαζόταν σε ζαχαροπλαστείο. Μια κομπίνα που του επέφερε κέρδη 90.000 δολαρίων, μέχρι τη στιγμή φυσικά που τον έπιασαν.

Ο Ντέιβιντ Λιβινγκάνει εργαζόταν ως ντελιβεράς στο γνωστό και πανάκριβο ζαχαροπλαστείο Lady M Confections στη Νέα Υόρκη. Ο Ντέιβιντ τρύπωνε τα βράδια στις αποθήκες της εταιρίας και έπαιρνε τα γλυκά τα οποία πουλούσε στη συνέχεια σε τιμές πιο ελκυστικές από αυτές του καταστήματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ένα γλυκό του συγκεκριμένου ζαχαροπλαστείου μπορεί να αγγίξει μέχρι και τα 90 δολάρια. Ο Ντέιβιντ τα πωλούσε φθηνότερα. 60 και 70 δολάρια.

Οι κάμερες ασφαλείας της αποθήκης όμως «έπιασαν» τον κλέφτη και η ασφάλεια του ζαχαροπλαστείου, τον παρακολούθησε και διαπίστωσε ότι πουλάει ο ίδιος τα γλυκά, μόλις σχολάσει, στο διπλανό τετράγωνο σε χαμηλότερες τιμές.

Η υπόθεση έχει φτάσει στα δικαστήρια με την εταιρεία να ζητά, από τον εργαζόμενο έντοκη αποζημίωση για την αξία των κλεμμένων γλυκών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46