search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24
MENU CLOSE

Μεγάλη γκάφα του Λιάγκα – «Συγγνώμη δεν το ήξερα…» (Videos)

11.09.2019 18:02
Τηλεόραση: Επιστρέφει στο Mega ο Γιώργος Λιάγκας - Media
 
Με μια μεγάλη γκάφα άρχισε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, με «πρωταγωνιστή» τον γνωστό ηθοποιό Ανδρέα Γεωργίου.
 
Στη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Κύπριο ηθοποιό τι κάνει ο πατέρας του, ενώ ο άνθρωπος έχει πεθάνει πριν από χρόνια.
 

«Δεν το ήξερα παιδιά. Χίλια συγγνώμη! Νόμιζα ότι είχες χάσει τη μαμά σου…», είπε αμήχανος ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.
 

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή του είναι πει ότι «τη μητέρα μου την έχασα στα 12 από AIDS και ο πατέρας μου πέθανε πριν από έξι χρόνια. Σε μια εποχή το 1994 που πέθανε η μητέρα μου, που ήταν πολύ κλειστή η κοινωνία. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Σε μια τουριστική περιοχή της Κύπρου.
 
Είχα έναν πατέρα καλλονό που περπατούσε στον δρόμο και έπεφτε ο γυναικείος πληθυσμός. Πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Κατά καιρούς είχαμε εστιατόριο. Τον ιό στην οικογένεια τον έφερε ο μπαμπάς. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε στον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου, ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:20