search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:56
MENU CLOSE

Γιώργος Λιάγκας για Κωστή Μαραβέγια: «Είναι απαράδεκτος» (Video)

12.09.2019 07:35
Γιώργος Λιάγκας για Κωστή Μαραβέγια: «Είναι απαράδεκτος» (Video) - Media

 

Το «X-Factor» έκανε πρεμιέρα, τη στιγμή που στο «Voice» όλα είναι αβέβαια μετά την αποχώρηση του Κωστή Μαραβέγια από την κριτική επιτροπή. Το γεγονός σχολιάστηκε και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με τον παρουσιαστή να χαρακτηρίζει τον Μαραβέγια «απαράδεκτο», καθώς όπως τόνισε έφυγε τελευταία στιγμή χωρίς καμιά προειδοποίηση.

«Ο Μαραβέγιας την έκανε τελευταία στιγμή χωρίς καν να ενημερώσει, απαράδεκτος. Παιδιά, απαράδεκτος, συγγνώμη. Πώς ενημέρωσε; Λίγες ώρες πριν κάνει το ποστ στο Instagram. Ένας επαγγελματίας δεν ανακοινώνει λίγες ώρες πριν κάνει το ποστάρισμα ότι εγώ θα την κάνω και δεν θα είμαι. Προφανώς δεν τα βρήκαν στα λεφτά, αλλά δεν το κάνεις έτσι».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κωστής Μαραβέγιας πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσε μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram ότι αποχωρεί από το μουσικό τάλεντ σόου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:56