search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:53
MENU CLOSE

Μπ. Παπαδημητρίου: Το νερό είναι απαράδεκτα φθηνό (Video)

19.09.2019 13:45
Χυδαιότητα Παπαδημητρίου προς δημοσιογράφο: «Πάρτε το χαρτί και βάλτε το εκεί που θα το βάλετε» (Video) - Media

 

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του νέου βουλευτή της ΝΔ Μπάμπα Παπαδημητρίου σχετικά με την τιμολόγηση του νερού από τους δήμους της χώρας.

Μιλώντας στην υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής, ο κ. Παπαδημητρίου, αφού ανέφερε ότι σε δήμο το νερό έχει 77 διαφορετικές τιμές, σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Οι Δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο από το 42:10:

Έντονη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάζοντας τη δήλωση Παπαδημητρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Μπ. Παπαδημητρίου, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, σχετικά με το “απαράδεκτα φθηνό νερό”, προμηνύουν αρνητικές εξελίξεις. Μετά τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, η ΝΔ βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμη δημόσιο αγαθό. 

Παντού βλέπει γύρω της νέα πεδία κερδοφορίας για τους λίγους, νέες επιβαρύνσεις για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα δημόσια αγαθά προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας και της οικονομίας».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:50