search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:54
MENU CLOSE

Άλλα τρία ναυάγια απομακρύνονται από τον κόλπο της Ελευσίνας (Photo)

26.09.2019 12:44
Άλλα τρία ναυάγια απομακρύνονται από τον κόλπο της Ελευσίνας (Photo) - Media

 

Σύμβαση ανάθεσης για την ανέλκυση και απομάκρυνση τριών ναυαγίων, από τον κόλπο της Ελευσίνας, υπεγράφη μεταξύ του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας Α.Ε εταιρείας και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ Ε.Π.Ε. Η ανάθεση γίνεται αφού πρώτα έχει προηγηθεί σχετικός ανοικτός δημόσιος διαγωνισμός.

Πρόκειται για το φορτηγό «ΆΝΝΑ Μ, Ν.Π.5333», το Αμμοληπτικό-φορτηγό «ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ» και το φορτηγό «ΔΡΕΠΑΝΟ Ν.Π.10542».

Ο πρόεδρος & δ/νων σύμβουλος του Ο.Λ.Ε Α.Ε, Χαράλαμπος Γαργαρέτας, τόνισε την ιστορική σημασία αυτής της σύμβασης για το λιμάνι της Ελευσίνας και την τοπική κοινωνία καθώς και το γεγονός ότι λίαν συντόμως ακολουθούν και άλλες νέες διακηρύξεις και συμβάσεις που αφορούν το έργο της ανέλκυσης και απομάκρυνσης παρόμοιων πλοίων.

Ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας, Κωνσταντίνος Νιζάμης, αναφέρθηκε στην άμεση έναρξη των εργασιών, τονίζοντας την εμπειρία των στελεχών της συγκεκριμένης επιχείρησης και το επίπεδο εξοπλισμού που θα χρησιμοποιηθεί με σκοπό την ασφαλή απομάκρυνση των τριών ναυαγίων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:54