search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:13
MENU CLOSE

Ο βιαστής και δολοφόνος της προσφέρθηκε να της αλλάξει το λάστιχο (Photos)

27.09.2019 06:06
Ο βιαστής και δολοφόνος της προσφέρθηκε να της αλλάξει το λάστιχο (Photos) - Media

 

Ο 37χρονος δράστης της φρικτής δολοφονίας της 19χρονης Μαριάννα Μπάζα από την πόλη Μπαρίρι της Βραζιλίας, την παρακολουθούσε στενά. Όταν εκείνη στάθμευσε το αυτοκίνητο της για να κάνει μια δουλειά, ο δράστης έσκισε με μαχαίρι το λάστιχο και περίμενε λίγο πιο δίπλα.

Όταν η κοπέλα επέστρεψε και είδε το λάστιχο της, εκείνος εμφανίσθηκε σαν ευγενικός κύριος και προσφέρθηκε να τη βοηθήσει να το αλλάξει.

Με διάφορες δικαιολογίες ο 37χρονος που ονομάζεται Ροδρίγκο Άλβες έπεισε την κοπέλα να μπει στο αυτοκίνητο για να το πάνε σε ένα κοντινό στενάκι για να αλλάξουν εκεί το λάστιχο. Αυτό ήταν μοιραίο. Τη βίασε και στη συνέχεια τη δολοφόνησε.

Ο Ροδρίγκο μόλις είχε αποφυλακιστεί για βιασμό και η αστυνομία μελετώντας και τις κάμερες κυκλοφορίας κατάφερε εύκολα να τον εντοπίσει να μπαίνει στο αυτοκίνητο με τη δολοφονημένη γυναίκα. Τον συνέλαβε και αμέσως παραδέχτηκε την πράξη του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:12