04/12/2020 13:09:17

Κατέβασε τα παντελόνια του σε πολυκατάστημα για να αποδείξει ότι αυτό που φουσκώνει δεν ήταν κλοπιμαία (Photo)

Κατέβασε τα παντελόνια του σε πολυκατάστημα για να αποδείξει ότι αυτό που φουσκώνει δεν ήταν κλοπιμαία (Photo) - Media

 

Μια περιπέτεια άνευ προηγουμένου έζησε ο 47χρονος Στιβ Ουαιτχαρστ ο οποίος ψώνιζε στο πολυκατάστημα Στοόυκ ον Τρεντ, στην Αγγλία. Αφού είχε πληρώσει και με τις σακούλες κατευθυνόταν προς την έξοδο, τον κύκλωσαν οι άνδρας ασφαλείας του καταστήματος και του είπαν, πως κάτι έχει κλέψει και να τους ακολουθήσει. Μάλιστα ένας όλο ειρωνεία του είπε: «Πολύ στενό είναι το τζιν σου, σε στενεύει;»

Ο Στιβ αρχικά τα έχασε και όταν τους έδειξε την απόδειξη που είχε πληρώσει οι άνδρες του είπαν πως κάτι φουσκώνει πολύ στον καβάλο του και άρα έχει βάλει και εκεί κάποια προιόντα που δεν πλήρωσε. Μάταια ο άνδρας προσπαθούσε να τους πείσει πως δεν έχει βάλει τίποτε μέσα στο παντελόνι του και πως εκείνο που φουσκώνει δεν είναι τίποτε άλλο παρά τα γεννητικά του όργανα.

Η κουβέντα έγινε σε όχι και τόσο χαμηλούς τόνους και όλοι οι πελάτες που βρισκόντουσαν εκείνη τη στιγμή στο κατάστημα γύρισαν και κοίταζαν ποιος είναι ο άνδρας με τον υπερμεγέθη καβάλο.  

Ο Στιβ ο οποίος δεν είχε κλέψει τίποτε φυσικά συνέχιζε να αρνείται επίτηδες να τους ακολουθήσει και δήλωσε ότι θέλει να καλέσουν την αστυνομία. Κάτι που έγινε φυσικά και όταν οι αστυνομικοί ήρθαν εκείνος πήγε μαζί τους και μαζί με τους σεκιουριτάδες στο γραφείο της διευθύντριας για να αποδείξει την… αθωότητα του.

Πράγματι όταν κατέβασε τα παντελόνια του όλοι έμειναν έκπληκτοι με αυτό που αντίκρισαν. Μέσα στο τζιν του δεν έκρυβε κάποια κλοπιμαία αλλά φούσκωναν τα γεννητικά του όργανα. Η υποδιευθύντρια του ζήτησε ευγενικά συγνώμη και του έκανε και δώρο μια δωροεπιταγή για να τον κατευνάσει και να μην προβεί σε μηνύσεις.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.