search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:21
MENU CLOSE

Ισόβια για τον δολοφόνο της Πακιστανής Κιμ Καρντάσιαν: «Τη σκότωσα λόγω της συμπεριφοράς της» είπε ο δράστης και αδερφός της (Photos/Video)

27.09.2019 09:03
Ισόβια για τον δολοφόνο της Πακιστανής Κιμ Καρντάσιαν: «Τη σκότωσα λόγω της συμπεριφοράς της» είπε ο δράστης και αδερφός της (Photos/Video) - Media

 

Τον Ιούνιο του 2016 βρέθηκε στραγγαλισμένη η Καντίλ Μπαλόχ. Στη χώρα της το Πακιστάν είχε αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα και όλοι την φώναζαν «Πακιστανή Κιμ Καρντάσιαν» λόγω του παρουσιαστικού της αλλά και λόγω της μανίας της να ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες στο instagram. Ακριβώς όπως και η πραγματική Κιμ Καρντάσιαν.

Την στραγγάλισε ο ίδιος της ο αδερφός, ο  Μουχαμάντ Ουεζέμ ένας φανατικός ισλαμιστής ο οποίος δεν μετάνιωσε καθόλου για την πράξη του. Μάλιστα στο δικαστήριο κατά την απολογία του λίγο πριν ανακοινωθεί η ποινή του είπε: «Φυσικά και τη σκότωσα εγώ. Είχε ανάρμοστη συμπεριφορά και έπρεπε να πληρώσει».

Η μητέρα του Μουχαμάντ και της Καντίλ, δήλωσε πως ελπίζει ο γιος της να αθωωθεί. Κάτι που φυσικά δεν έγινε.

Κατηγορούμενος ήταν και ένας μουσουλμάνος κληρικός ο Μουφτί Κουαβί ο οποίος όμως αθωώθηκε.

Είναι χαρακτηριστικό πως έξω από το δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες φανατικοί οι οποίοι έραναν με ροδοπέταλα την κλούβα που έβγαινε και μετέφερε τον Ουεζέμ στη φυλακή.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50