search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:36
MENU CLOSE

Πρεμιέρα για το «Adults in the Room» του Κ. Γαβρά – Λαμπεροί Βαρουφάκης, Στράτου και πρωταγωνιστές (Photos)

29.09.2019 09:07
Πρεμιέρα για το «Adults in the Room» του Κ. Γαβρά - Λαμπεροί Βαρουφάκης, Στράτου και πρωταγωνιστές (Photos) - Media
 
Η πρεμιέρα του «Adults in the Room», του νέου φιλμ που σκηνοθέτησε ο Κώστας Γαβράς και είναι βασισμένο στο πολυσυζητημένο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη έγινε το βράδυ του Σαββάτου και η Δανάη Στράτου ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια με τη λαμπερή της εμφάνιση.
Η ταινία, που είναι βασισμένη στο βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών «Adults in the Room» έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα κατά την τελετή λήξης του φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας», στο Μέγαρο Μουσικής.
Εκεί φυσικά βρέθηκαν τόσο ο διάσημος και πολυβραβευμένος σκηνοθέτης, ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου, οι ηθοποιοί που ενσαρκώνουν τον Αλέξη Τσίπρα (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) και τον Γιάνη Βαρουφάκη (Χρήστος Λούλης) καθώς και οι Δημήτρης Τάρλοου, Χρήστος Στέργιογλου και Γιώργος Χωραφάς.
 
Σημειώνεται ότι ο Κώστας Γαβράς παρέλαβε το βραβείο «Γιώργος Τζιώτζιος» για το σύνολο της προσφοράς τόσο στον κινηματογράφο όσο και στον πολιτισμό.
 
«Για μένα είναι απόψε μια πολύ ειδική βραδιά. Μια βραδιά που δεν ξέρω πώς να τη χαρακτηρίσω. Ισως να πω παράδοξη. Εχω βρεθεί σε βραδιές σαν και αυτή. Ωστόσο, καμία δεν μοιάζει με τη σημερινή. Γιατί είναι η πρώτη φορά που το ελληνικό κοινό βλέπει μία ταινία μου, ενώ ήδη ξέρει την ιστορία που θα αφηγηθώ. Καθένας από εσάς έχει δει το φιλμ το δικό του, το έχει σκεφτεί. Και το καταλαβαίνω. Πάνε δέκα χρόνια που ζείτε σε αυτή την κατάσταση και με όλους αυτούς τους χαρακτήρες και τα ξέρετε σχεδόν όλα. Γι’ αυτό ήθελα απόψε να σας παρακαλέσω να δείτε το δικό μου φιλμ, την ιδέα μου πάνω σε αυτή την κατάσταση που ξέρετε πολύ καλά, αφήνοντας το δικό σας για λίγο στην άκρη. Και ύστερα να κάνετε τη σύγκριση και να το συζητήσετε. Η παράκληση που σας κάνω είναι να το δείτε χωριστά», είπε χαρακτηριστικά.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:34