search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:08
MENU CLOSE

Η Μόνικα Μπελούτσι έγινε 55 ετών (Photos)

30.09.2019 12:47
Η Μόνικα Μπελούτσι έγινε 55 ετών (Photos) - Media

Η πιο όμορφη από τις «νύφες του Δράκουλα», η «Μαλένα» των ανδρικών φαντασιώσεων, η Μόνικα Μπελούτσι γίνεται 55 χρονών και παραμένει πιο ποθητή από ποτέ.

Στις 30 Σεπτεμβρίου του 1964, γεννιέται ένα κορίτσι στην Citta di Castello της Ιταλίας. Η Μόνικα Μπελούτσι, μεγάλωσε για να γίνει μια πανέμορφη έφηβη που από τα 16, άρχισε να δουλεύει ως μοντέλο.

Όσο περνούσε ο καιρός, ομόρφαινε όλο και περισσότερο. Θέλησε να γίνει δικηγόρος, συνεχίζοντας να κάνει μόντελινγκ ώστε να πληρώνει τα δίδακτρα στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια.
Όμως λίγο η ζωή που έκανε ως μοντέλο και λίγο η έλξη που είχε προς τα καλλιτεχνικά, την έκαναν να παρατήσει την Νομική. Η καριέρα της σαν μοντέλο εκτοξεύτηκε όταν το 1988 μετακόμισε στο Μιλάνο. Για τις ανάγκες της δουλειάς της η Μόνικα Μπελούτσι έμαθε να μιλάει 3 ξένες γλώσσες.
Αυτό την βοήθησε στην καριέρα της σαν ηθοποιός που ξεκίνησε το 1990. Ήταν η χρονιά που έκανε και τον πρώτο της γάμο με των φωτογράφο μόδας, Κλαούντιο Κάρλος Μπάσο. Ο γάμος τους κράτησε μόλις 4 χρόνια.
Η συμμετοχή της στην αμερικάνικη παραγωγή «Δράκουλας» το 1992 και λίγο αργότερα στην γαλλική «L’ Appartement», την καθιέρωσε και στον κινηματογράφο.
Εκεί θα γνωρίσει και τον δεύτερο άνδρα της, τον ηθοποιό Βενσάν Κασέλ, τον οποίο και παντρεύτηκε το 1999. Έκανε μαζί του δυο παιδιά αλλά χώρισε το 2013, ύστερα από 14 χρόνια γάμου.
Παρόλο που η Μόνικα Μπελούτσι έπαιζε σε διεθνής παραγωγές, ήταν μια ιταλική που την έκανε γνωστή παγκοσμίως. Αυτή ήταν η ταινία «Malena» το 2000, που ο συνδυασμός της καλής της ερμηνείας αλλά και της σeξι εμφάνισής της, εκτόξευσε την φήμη της και την έκανε περιζήτητη.
Τα χρόνια που ακολούθησαν. η Μόνικα Μπελούτσι εξελίχθηκε στο απόλυτο σύμβολο του σeξ, κάτι που ενισχυόταν κατά καιρούς από τις αισθησιακές της φωτογραφίσεις. Σήμερα, 55 ετών πια, συνεχίζει την καριέρα της στον κινηματογράφο αλλά και στην τηλεόραση.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:07