search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:46
MENU CLOSE

ΣΕΦ για την κλοπή-μαμούθ: Κλειδιά για τα γραφεία έχει μόνο ο Ολυμπιακός

01.10.2019 13:16
ΣΕΦ για την κλοπή-μαμούθ: Κλειδιά για τα γραφεία έχει μόνο ο Ολυμπιακός - Media

 

Άγνωστοι διέρρηξαν μέσα στο Σαββατοκύριακο τα γραφεία της ΚΑΕ στο ΣΕΦ και έκλεψαν το ποσό των 500.000 ευρώ, σύμφωνα με καταγγελίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Τι απαντούν αρμόδιες πηγές του ΣΕΦ.

Όπως αναφέρει η πλευρά των «ερυθρόλευκων» η κλοπή σημειώθηκε το χρονικό διάστημα από 27-30 Σεπτεμβρίου, στο χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στα γραφεία της εταιρείας, χωρίς όμως να υπάρχουν ίχνη διάρρηξης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sport24.gr, το οποίο επικοινώνησε με αρμόδιες πηγές του ΣΕΦ, υπεύθυνη για τη φύλαξη των γραφείων της στην εγκατάσταση είναι η ίδια η ΚΑΕ, ενώ κλειδιά για τα γραφεία έχουν μόνο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται ότι για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων – Νέου Φαλήρου, προκειμένου να διαπιστωθεί ο τρόπος που οι άγνωστοι δράστες, χωρίς να αφήσουν ίχνη διάρρηξης, κατάφεραν να προχωρήσουν σε μία τόσο μεγάλη κλοπή και εξετάζονται μεταξύ άλλων και βιντεοληπτικά υλικά κλειστών κυκλωμάτων.

Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός και η προηγούμενη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας βρίσκονται σε ανοιχτή κόντρα. Οι “ερυθρόλευκοι” είναι πλέον έτοιμοι να κινηθούν νομικά εναντίον της προηγούμενης διοίκησης του ΣΕΦ, αφού θεωρούν ότι επλήγησαν οικονομικά από την κατάσταση που επικρατούσε τον τελευταίο καιρό.

H προηγούμενη Διοίκηση του Σταδίου ανέφερε σε έγγραφο που έστειλε στην ΕΕΑ και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτερη Αυγενάκη, ότι η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ χρωστάει 520.000 ευρώ από την περσινή σεζόν – μία είδηση που αποκάλυψε η εφημερίδα “LIVE Sport”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:46