search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:09
MENU CLOSE

Πύργος: Μάστιγα η ούρηση σε ασανσέρ στο κέντρο της πόλης – Ποιοι είναι οι ύποπτοι (!)

03.10.2019 10:27
Κορωνοϊός: Πλάτη με πλάτη θα στέκονται στο ασανσέρ οι Κινέζοι (Photos) - Media

 

Σε μάστιγα έχει εξελιχθεί στο κέντρο του Πύργου, η συ νηθεια ορισμένων να ουρούν σε εισόδους πολυκατικοιών και στα ασανσέρ.

Το τελευταίο διάστημα το φαινόμενο έχει οξυνθεί δραματικά.

Βασικοί ύποπτοι είναι συγκεκριμένοι «φαρσέρ», ενώ υπάρχουν αναφορές για ηλικιωμένους άντρες που μην έχοντας άλλη επιλογή για να κάνουν την ανάγκη τους, μπαίνουν σε έναν ανελκυστήρα και ουρούν.

Σύμφωνα με το ilialive, ορισμένοι ανοίγουν την πόρτα και κάνουν την ανάγκη τους στα γρήγορα για να μην τους πάρουν χαμπάρι, άλλοι μπαίνουν μέσα πατάνε το κουμπί για τον τελευταίο όροφο και έχουν το χρόνο αλλά και την κάλυψη για να προλάβουν να ουρήσουν.

Η έλλειψη δημόσιων τουαλετών είναι γεγονός στο κέντρο της πόλης, όπως και η άρνηση κάποιων καταστηματαρχών να χρησιμοποιείται η τουαλέτα που έχει το κατάστημα για τους πελάτες, αποτελούν παράγοντες που έχουν συμβάλει στην επιδεινωση του προβλήμαστος.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:09