search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:00
MENU CLOSE

«GNTM» & «Άγριες Μέλισσες»… ανακατεύουν το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

03.10.2019 12:01
«GNTM» & «Άγριες Μέλισσες»… ανακατεύουν το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ - Media

 

Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στον ΣΚΑΪ η επιτυχία του GNTM του Star και της σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Όπως αναφέρει το dailymedia, αιτία, τα νούμερα τηλεθέασης των «Λόγω τιμής» και «Θα γίνει της Πολυκατοικίας», τα οποία μεταδίδονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη – Τετάρτη αντίστοιχα στην prime time, έχοντας απέναντι από τη μία το ριάλιτι μοντέλων και από την άλλη τη σειρά του ΑΝΤ1 που αναμφίβολα αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν.

Τις τελευταίες ημέρες είχε αρχίσει να ακούγεται πως ο σταθμός σκοπεύει να αλλάξει ημέρα στις δύο πολλά υποσχόμενες σειρές του, προκειμένου να μειωθεί ο ανταγωνισμός και να μην εξακολουθούν να χάνουν νούμερα τηλεθέασης.

Κάτι που ο Γιώργος Λιάγκας είχε αρνηθεί μέσα από την εκπομπή του κάνοντας λόγο για «επίσημη απάντηση του ΣΚΑΪ στις φήμες.

Ωστόσο, νέο ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, όχι μόνο επιβεβαιώνει την αλλαγή ημέρας των δύο σειρών, μα… τις τοποθετεί χρονικά και στο πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, το «Λόγω Τιμής» λέγεται πως «μετακομίζει» στο βραδινό της Πέμπτης, συγκεκριμένα στις 23:00 το βράδυ, ενώ η «Πολυκατοικία» αναμένεται να γίνει εβδομαδιαία και να προβάλλεται μόνο κάθε Παρασκευή στις 21:00 ακριβώς πριν το «The Voice».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24