search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:15
MENU CLOSE

Κουβάλησε το ακρωτηριασμένο χέρι της μέχρι το ασθενοφόρο (Photos)

04.10.2019 15:34
Κουβάλησε το ακρωτηριασμένο χέρι της μέχρι το ασθενοφόρο (Photos) - Media

 

Tο ακρωτηριασμένο χέρι της αναγκάστηκε να κουβαλήσει μέχρι το ασθενοφόρο μια τουρίστρια από την Βρετανία, ύστερα από σοβαρό τροχαίο στο Μεξικό.

Η 26χρονη Chelsea Vella είχε πάει για διακοπές στην περιοχή Puerto Vallarta, στις 18 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, έχασε τον έλεγχο του οχήματός τους, καθώς το έδαφος είχε γίνει ολισθηρό μετά το πέρασμα τυφώνα.

Η 26χρονη δήλωσε ότι ενστικτωδώς έβαλε το χέρι της μπροστά στο πρόσωπό της για να προστατεύσει το κεφάλι της, αλλά το όχημα προσγειώθηκε στο χέρι της και της το ακρωτηρίωσε.

«Θυμάμαι να κοιτάζω κάτω και να βλέπω τον αγκώνα μου να έχει σπάσει. Είδα το δεξί μου χέρι να κρέμεται από ένα κομμάτι δέρματος», είπε η 26χρονη.

Στη συνέχεια, επισήμανε ότι μπορούσε «να νιώσει πως πέθαινε» ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο κι αφού οι τραυματιοφορείς της είχαν κάνει μια ένεση για να την κρατήσουν ξύπνια.

Η φίλη της έσκισε την μπλούζα της για να δέσει το σχεδόν ακρωτηριασμένο χέρι της κι αυτό ήταν που έσωσε τη ζωή της, σύμφωνα με τους γιατρούς.

«Όταν άρχισα να πονάω, απλά έγινα υστερική. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως θα χάσω το χέρι μου», είπε η Vella.

Μάλιστα, η αδελφή της άρχισε έρανο στο GoFundMe για να αγοράσει προσθετικό χέρι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15